Ask a Question
Разпродажба!

Наръчникът на Хайди за мръсни думи

(1 клиентски отзив)

13.00лв.

Автор: Тара Сивек и Анди Арнд Жанр: Съвременна проза, романтика
Преводач: Милена Тодорова Дата на издаване: 22.09.2021г.
Коректор: Роси Стоянова Страници: 224
Корица: Ралица Станиславовна; мека ISBN: 978-619-91497-5-1
* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60ЛВ

Нищо хубаво не е произлязло от това да се напиеш сам-самичък, при това с вино от картонена кутия. Затова, когато на пияна глава реших да се позабавлявам, като си направя подкаст, в който да чета горещи сцени от любовни романи, не очаквах да имам каквито и да е слушатели. Това, че споделих увлечението си по секси съседа, направи нещата дори по-ужасяващи. Понякога обаче съдбата решава да те изненада и точно така се роди моят подкаст – „Еротика на промоция с Хайди“.
Сега аз, Хайди Ларсън – мила бивша начална учителка от Вакония, Минесота – живея скандален двойствен живот, като чета еротични романи на живо в интернет. С всеки следващ епизод приемам все повече и повече второто си аз. Вече се чувствам по-добре в собствената си кожа и това ме подтиква да правя неща, за които не съм и мечтала, като например да целуна съседа.

 

Пази се, Вакония, защото Хайди е неудържима! Тя е в ушите, сърцата и в панталона ви… Не, не, почакайте! Това звучеше по-добре в главата ми. Разбирате какво искам да кажа!

1 отзив за Наръчникът на Хайди за мръсни думи

  1. lilyanapet@gmail.com

    lilyanapet@gmail.com

    Книгата е просто “дяволски добра”! Цялата идея с подкаста е уникална! Искрено се забавлявах с всеки епизод, с всеки прочетен откъс от книги, с всяка мръсна дума, с всяка домашна работа, с всеки момент на непохватност, с цялата история! История за израстването на Хайди от скромно момиче в уверена, силна, секси жена! А мъжът е просто хубаво допълнение! Един наръчник за самоувереност! Със сигурност препоръчвам да се прочете! Заслужава си!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *