Ask a Question
Разпродажба!

Комплект “Дъщерята на Краля на пиратите” и “Дъщерята на кралицата на сирените”

27.00лв.

Категория:

"Дъщерята на Краля на пиратите"

Опасна мисия. Древна карта. Скрито съкровище.

Седемнадесетгодишната Алоса, капитан на собствен кораб, е изпратена на опасна мисия. Тя се оставя да бъде заловена от враговете си с една-единствена цел - да претърси кораба им за древна карта, водеща към легендарно съкровище.
Но между нея и целта ѝ се изправя неочаквана пречка - неподозирано хитрият и ужасно привлекателен пръв помощник, Райдън. Двамата се озовават в ожесточена хватка, едновременно изпитвайки търпението и способностите на другия.
Алоса е подготвила няколко коза в ръкава си, за които никой не подозира. А и знае, че няма пират, който може да спре Дъщерята на Краля на пиратите.

*****

"Дъщерята на Кралицата на сирените"

Мисията на Алоса най-накрая е завършена. Не само, че е възстановила всичките три парчета на картата, водеща към легендарно съкровище, но и пиратите, които първоначално я пленяват, сега са затворници на собствения ѝ кораб. Все така невъзможно привлекателен и неочаквано лоялен, първият помощник Райдън не спира да я разсейва. Но сега той е под нейно командване. А Алоса е повече от доволна, знаейки че злият Вордан скоро ще се изправи лице в лице с баща ѝ.

Когато Вордан разкрива тайна, която баща ѝ пази от години, Алоса и екипажът ѝ се озовават в смъртоносна надпревара със страховития Крал на пиратите.
Въпреки опасността, Алоса знае че те първи ще открият съкровището... в крайна сметка, тя е дъщеря на Кралицата на сирените.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект “Дъщерята на Краля на пиратите” и “Дъщерята на кралицата на сирените”“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *