Ask a Question
Разпродажба!

Дзверски вкусно

19.00лв.

Автор: Митко Цветков (бати Мити) Жанр: Кулинарна
Редактор: Ивелин Иванов Дата на издаване: Февруари 2022г.
Предпечат: Артемис Букс Страници: 192
Корица: Артемис Букс; мека ISBN: 978-619-91497-7-5
Категория:

ДЗВЕРСКИ ВКУСНО - Библия на мераклията!
НАЙ-НАКРАЯ!
Най-накрая, тъй дълго чаканата книга вече е факт!
===
🌿 Читателите му често се обръщат към него с Мастера, по форумите се подписва като Големия Дзвер, а повечето хора се обръщат към него с приятелското - бат Мити!
===
🌿 Едва ли има човек, обичащ да приготвя в домашни условия каквито и да било луканки, суджуци, шунки, сланини, пастърми, салами, варено-пушени, жарени и т. н. благини, на който да не се е налагало да потърси рецепта или съвети в блога и в страницата му.
🌿 Блога му „Дзверски вкусно“, както и страницата му имат десетки хиляди последователи. Там те намират съвети за направа И на сирена, кашкавали, майонези, туршии, сладка, лютеници... и каквото се сетите още, но... НО най-ценното е, че всички негови рецепти са изпробвани и предложени лично от него, и с продукти, каквито сам е отгледал или закупил от подходящите места.
🌿 А в специализираните групи за Домашни производства и рецепти във фейсбук, всекидневно се постват и цитират десетки негови рецепти и съвети.
===
🌿 В книгата „Дзверски вкусно“, ще намерите много рецепти за шунки, суджуци, луканки, скара, сланина и др. мезета... с много подробности, точност и простота в обясненията, както винаги е било при, бати Мити!
🌿 Към всяка рецепта са приложени и много фотографии от различните етапи и процеси на направията им.
🌿 Към всяка рецепта са дадени съвети, както за правилните дози, количества и начини на правене, така и за грешките и неуспешните му опити в „ритуалите“, наречени - домашно приготвяне на месни мезета.
===
🌿 Няма по-точно определение за тази книга от - БИБЛИЯ НА МЕРАКЛИЯТА!
🌿 Пожелаваме на всички читатели и фенове на „Дзверски вкусно“ успехи и много приятни и полезни мигове с книгата!
===
Откъс от предговора към книгата:

"... Някъде през 2007 г., се регистрирах за пръв път в един кулинарен форум, под името “Голем Дзвер”. Колкото да черпя идеи от там. А Голем Дзвер, защото от пробваните доста имена, които ми идваха на ум, само това беше свободно.
Па и в действителност аз съм си доста Голям Дзвер.
През януари 2013 г., меко казано, ми се случи една здравословна неприятност, която не само ме изхвърли за доста време от активния ми начин на живот, но и сериозно промени философията ми. А когато не можеш кой знае какво да правиш, можеш да се отдадеш на любимото си занимание.
Та, на 13 април 2013 г. в онзи форум направих първата си публикация - „Маринован джолан на фурна”. Сетне още няколко.
После в някакъв вътрешен конкурс спечелих награда - тавичка за печене. После още една - електронен домакински кантар.
И... снежната топка се търкулна... И то така яко, че просто стана лавина.
Последва собствена страница във форум - “Вкусната бърлога на Дзвера“. И после блога ми: “Дзверски вкусно“, с първа публикация - Студентски кюфтета.
Мотото на блога ми е: Място за ценители-гастрономи и табиетлии-пиячи!
Защото е всеизвестно, че хубавата храна и хубавото питие са неразделни. Затова и доста от публикациите ми завършват с „Наздраве!“ вместо с „Да ви е сладко“..."!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дзверски вкусно“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *